Ternion 365 - Digitális ügyvitel

ISMERJE MEG A JÖVŐ GAZDASÁGI RENDSZERÉT!

Felejtsen el mindent, amit eddig az ügyvitelről tudott, hallott vagy tapasztalt. A TERNION-nal minden másként működik, mint azt a hagyományos gazdasági háttérfeladatok során tapasztalhatta.

Engedje meg, hogy bemutassuk a tökéletes digitális ügyvitelt, mely komplex rendszerének segítségével, tökéletesíti informatikai rendszerét, automatizáltan, digitális adatkezeléssel szolgálja ki számviteli dokumentumainak kezelését, az érkeztetéstől az adatfeldolgozáson keresztül az archiválásig, és mely napi szinten biztosítja pénzügyi vállalati kontrolling feladatainak ellátását, gazdasági elemzéseit, részletes és letisztult megjelenésével tökéletesen átláthatóvá teszi gazdasági kimutatásait. 

TERNION 365- DIGITÁLIS KÖNYVELÉS

Teljes hatósági harmonizáció

Elektronikus rendszerünk, naprakészen tartja a hatóságnál is nyilvántartott bizonylatokat. Egyedi algoritmusunk folyamatosan ellenőrzi, hogy a hatósági nyilvántartásban szereplő dokumentumok rendelkezésre állnak-e az ügyfél rendszerében. Minden bizonylatot kiemelt adatvédelemmel látunk el, rendkívüli biztonsági eljárással tárolunk és kezelünk. Az adatokhoz csak az ügyfél által kijelölt kapcsolattartók férhetnek hozzá.

Elektronikus ügyfélkapu

Ügyfeleink számára az év minden napján, saját fejlesztésű, folyamatosan elérhető elektronikus ügyfélkapu elérhetőséget biztosítunk, mely segítségével a pénzügyi bizonylatok, dokumentumok, bér- és munkaügyi adatok, valamint a bankszámla kivonatok, digitális formában adhatók át a könyvelés irányába. A bizonylatok érkeztetése egyenesen az üzleti partnertől is érkezhet elektronikus úton, rendszerünk azonnal iktatja majd a könyvelés felé továbbítja a dokumentumot. Egyedüli módon a digitalizációs eszközöket magunk bocsátjuk ügyfeleink rendelkezésére és az eszközök üzemeltetését, karbantartását is magunk végezzük.

Digitális asszisztens

A bizonylatok feldolgozását digitális úton végezzük. A bizonylatok és dokumentumok, akár naprakész feldolgozását és könyvelését elvégezzük, majd a könyvelés után archiválásra kerülnek a dokumentumok. Ügyfeleink számára a bizonylatok biztonságos tárolása és visszakereshetősége az év minden napján rendelkezésre áll. A dokumentumok és bizonylatok egyedi iktatószám alapján, minden ügyfelünk számára elérhető.

Elérhetőség

Munkatársaink, munkaidőben elektronikus úton chat, meeting rendszer, e-mail útján elérhetők folyamatosan elérhetők. Megállapodás alapján munkatársaink személyesen is ügyfeleink rendelkezésére állnak, amennyiben erre partnerünk igényt támaszt. A kommunikációs rendszereink titkosításáról magunk gondoskodunk.

TERNION 365 - DIGITÁLIS IRODA

Cloud computing_200
Megbízható csoportmunka
az év minden napján elérhető

Költözzön fel vállalata az Innovatív felhő alapú TERNION adatközpontba. Magyar szakemberek által tervezett és felügyelet adatközpontunk, az év 365 napján, biztonságosan elérhető a világ bármely pontjáról. Semmi nem fog változni és mégis minden megváltozik a mostani rendszeréhez képest. Miért mondjuk ezt ? Mert szoftverei ugyan úgy fogna működni a Ternion felhőben, mint a telehelyén. Ami változni fog ? Ön bármerre utazik, munkatársai bárhol dolgoznak a rendszer biztonságosan elérhető lesz. Ügyviteli rendszer folyamatossá válik, számázása, munkafolyamatai megállás nélkül dolgozni fognak.

Technical support_220
Rendszerfelügyelet
kiemelt támogatás

A Ternion adatközpontban kiváló kvalitású és megfelleően képzett munkatársaink, folyamatos rendszerfelügyelettel, monitoring rendszerrel és eszköz tartalékkal biztosítják ügyfeleink számára a rendszer elérhetőségét. Hálózati és kiszolgáló eszköztartalékokkal, folyamatos eszközfrissítéssel és terhelés ellenőrzéssel sikerült elérnünk, hogy az adatközpontban minden ügyfelünk rugalmas, gyors és megbízható rendszerüzemelést tapasztaljon. Fontos számunkra a felhasználói élmény megfelelő szinten tartása és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy ügyfeleink elégedettsége folyamatos legyen.

Cloud_Storage_220
Adatbiztonság
folymatos adatvédelem

Fontosnak tartjuk, hogy felhasználóink megértsék, azzal, ha eszközeikkel az internet irányába csatlakoznak, kiteszik magukat és adataikat olyan biztonsági kockázatnak, melyet egy átlag felhasználó nem is gondolna. Sokszor ez a kitettség akkor is jelen van, ha bármely adathordozót az informatikai berendezéséhez csatlakoztat. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a rendszerben futó valamennyi eszköz olyan védelmi rendszerrel legyen ellátva, ami megfelelően képes ezeket a veszélyeket rejtő, kártékony kódokat blokkolni. Persze tudjuk, hogy százszázalékos védelem nincs, ugyanakkor megfelelő alkalmazásokkal, átgondolt üzemeltetési eljárással adataik biztonságba lehetnek. Az adatbiztonsági eljárásaink kiterjednek a szerverek, kliensek, mobil eszközök, a webszerverek, levelező rendszerek összességére.

TERNION 365 - KONTROLLING

Pénzügyi átláthatóság

Reggeli kávézás közben vagy a Bahama-szigeteki nyugágyának kényelmében szeretné felügyelni Cége működését? Ezt a Tenion 365 rendszerével és szolgáltatásával megteheti!

A Ternion 365 kontrolling rendszere nagyon egyszerűen kezelhető, modern felületen keresztül teszi elérhetővé a Cége működését bemutató pénzügyi, számviteli kimutatásokat az Ön számára.
A Likviditási Műszerfal segítségével egy pillantással átláthatja a Cége likviditási helyzetét befolyásoló főbb tényezők alakulását, míg az Eredmény Műszerfal a Cége bevételeinek, költségeinek, eredményének illetve az eszközei – forrásai alakulását varázsolja Ön elé.

Akár az összefoglaló Műszerfalakról, akár az egyéb áttekintő grafikus kimutatásokból pillanatok alatt lehet eljutni akár a legrészletesebb adatokig, aminek segítségével Önnek nem kell a kollégáit kérdezgetni, hogy ez miből jött ki, hanem a rendszer segítségével ezt saját maga is könnyedén feltárhatja, ezzel rengeteg időt és energiát spórolva mind önmaga, mind a kollégái számára.

Grafikus és táblázatos formájú kimutatások egyaránt elérhetőek a rendszerünkben, hogy Ön megtalálhassa az Önnek legkönnyebben értelmezhető verziót, ezzel is segítve a hatékony elemzést, felügyeletet.

A Ternion 365 innovatív rendszere alkalmas az Ön Cégcsoportjához tartozó összes Cég menedzselésére, azaz egy helyen láthatja akár az összes cége adatait, ahol egy-egy kattintással választhatja ki, hogy egyben, cégenként, vagy tetszése szerinti csoportosításban szeretné látni az adatokat.

A Ternion 365 innovatív rendszere alkalmas az Ön Cége, Cégcsoportja tárgyévi és korábbi évei adatainak kezelésére, azaz egy helyen láthatja a cége több éves működésének adatait, egy-egy kattintással hasonlíthatja össze a korábbi éveket, akár a korábbi évek egy-egy hónapját, időszakát a tárgyévi adatokkal.

Késve, éppen csak a befizetési határidő előtt kap információt a könyvelőjétől, hogy mennyi lesz az adott havi ÁFA-ja? A Ternion 365 rendszere segítségével naprakészen követheti az ÁFA alakulását már a tárgyhóban, a hó elteltével meg azonnal láthatja is, hogy mekkora összeget kell beterveznie a 20-ai befizetésre, kényelmesen, stressz-mentesen.

 

KERESSEN BENNÜNKET ELÉRHETŐSÉGEINKEN

Címünk

1203. Budapest,
Széchenyi utca 9. C. ép. fszt. 29.

Telefon


Telefon: +36 1 445 3200

Nyitvatartás


Hétfőtől-Péntekig: 9:00 – 17:00

Keressen bennünket:

Küldjön nekünk üzenetet: